Over Ons

Our Blog post image goes here

GT Motors

Wij zijn een jong bedrijf met een aanzienlijke ervaring in de autosector. Deze ervaring is al van op jeugdige leeftijd gedreven door passie voor alles met motoren. Door onze nieuwe vestiging in KORTEMARK. Hebben we meer ruimte voor 2dehands voertuigen. Bij ons kan je natuurlijk ook terecht voor de volledige service van u voertuig.

Auto's kunnen ook aangevraagd worden. In samenwerking met enkele collega's vinden wij misschien net die wagen die jij zoekt!

ONZE DIENSTEN
ONDERHOUD

Airco-service / Remmen-service / Schokbreker- en remmentestbank / Nazicht + aanbieden technische keuring / Regulier onderhoud en service / Software updates / ...

ONZE DIENSTEN
HERSTELLINGEN

Alle mechanische herstellingen / Alle motorproblemen / Alle elektronische herstellingen / Aircoherstellingen / Alle herstellingen aan remmen en veiligheidssystemen / ...

ONZE DIENSTEN
KEURING

Heeft u geen tijd, of u heeft geen nummerplaat meer om met u wagen naar de keuring te gaan. Geen probleem. Wij kunnen dit voor u doen.

WAGENS
ONS AANBOD

GT Motors heeft voor u altijd een ruim assortiment aan kwaliteitsoccasions. Wij heten u graag welkom in onze vesteging te Kortemark tijdens de werkuren.